Bosch vaatwasser SGI58M05EU neemt water af en aan

JGT

 • #1
Goedendag

Deze vaatwasser (Enr: 017020241475011067/ FD: 8702 001106) neemt sinds een tijdje aan en af water bij het wassen. Zo neemt hij bij het begin van het programma (na het afpompen bij de start) wel wat water voor enkele seconden maar stopt dan en een seconde later neemt hij weer 2 seconden water, stopt dan 2 seconden, neemt weer 2 seconden enzo... Dit gebeurt een keer of 10 en dan neemt hij wat meer water. Sinds enkele dagen is het wasresultaat nu ook slecht en kunnen we de vaatwasser niet meer gebruiken.

Ik heb ondertussen de sproeiarmen, zeef en afvoerpomp schoongemaakt zoals in de handleiding staat maar dat loste niets op (was ook niet echt vuil). Verder vaatwasmachineschoonmaakpoeder gebruikt, lostte ook niets op. Watertoevoer slang (geintegreerde acqua stop) losgehaald van de kraan en zeefje bekeken, was ook niet vuil. Watertoevoer vd kraan is ook prima.

Graag zou ik wat tips hebben om het op te lossen, ik heb alleen weinig ervaring hiermee maar wil het wel leren ....

Hartelijk dank
JG
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • S.oldeerbout

  Specialist Keukenapparatuur
  • #2
  Zoek even op Bosch / siemens niveauregelaar en je bent voorlopig zoet met het lezen.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu