Beugels op paneeldeur op vaatwasser afgebroken

Snelle66

  • #1
De paneeldeur op mijn vaatwasser is er afgevallen en nu zijn de beugeltjes die er op waren geschroefd (om de paneeldeur in de vaatwasserdeur te hangen) er afgebroken. Nu kan ik de beugels wel weer erop schroeven maar het hout is op die plaats afgebrokkeld. Ik vraag me af wat ik het beste kan doen om de beugeltjes weer stevig op de paneeldeur te kunnen schroeven. Ik heb geprobeerd een foto bij te voegen maar ik krijg het niet voor elkaar.

Bedankt alvast voor de tips!

Groet van een klusleek
 

Millew

  • #2
Al het loszittend materiaal uit de gaten halen met de stofzuiger en er een propje 2-componenten kneedmassa voor hout in stoppen.
Hard laten worden. Gaatjes voorboren, niet te groot en te diep, is voornamelijk om de schroeven te positioneren, zodat ze niet de weg van de minste weerstand zoeken en naast het vulmiddel in het spaanplaat? terechtkomen. Daarna beugeltjes weer vastschroeven.

Of de JBF methode: stukjes lucifer puntje aan slijpen en deze voorzichtig in het gat tikken met een beetje houtlijm. Gelijk de schroeven er in draaien en lijm hard laten worden. Daarna schroeven nog even vastzetten.
 

Snelle66

  • #3
Dank je wel voor je advies Millew. De kneedbare massa heb ik inmiddels aangeschaft en komend weekend gaan we aan de gang. Ik laat nog weten of het is gelukt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
30
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu