Betonnenvloer storten

Triple-t

 • #1
Allen,

Ik heb veel onderwerpen gezien hoe een betonnenvloer te storten mijn vraag is nu reeel het is om zelf te storten. Het betreft 1,5-2 kub beton (2,7*6*0,08). Dat is een flinke hoeveelheid om zelf te draaien, ik kan het ook laten bezorgen voor 300 euro. Maar dan nog de vraag zelf doen of laten doen. Wat heb je ECHTnodig aan tools want er is nogal wat te huur voor beton storten.
trilnaald
afwerkspaan
troffel
trilkam
vlindermachine en noem maar op.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Ralph

  • #2
  Wat verwacht je van je vloer? Estrich? Garagevloer? Vloer in een woonkamer/keuken?

  Iets meer info is niet gek in deze delicate kwestie.
   

  Triple-t

  • #3
  Helemaal waar! Bedankt voor de reactie.
  Het is de vloer in de garage die op het moment niet als garage maar wel als schuur/bijkeuken wordt gebruikt. Dus vooralsnog komt er geen vloerbedekking of andere bodembedekker op.
   

  Ralph

  • #4
  Tja, het lijkt me handig dat je er iemand bij regelt die dit vaker heeft gedaan.
  Het lijkt allemaal makkelijker dan het is, en gaande weg groeit het je vrij snel boven de pet en sta je met je handen in het haar.
  Dat vind beton wel goed, maar het word ondertussen wel hard met dit weer, en het dan goed op hoogte krijgen en afwerken gaat dan niet meer lukken.

  Dus laten doen en goed de kunst afkijken is een reeelere optie voor jou denk ik.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu