Betonnen muur verven met structuurverf

Nono88

 • #1
Hallo,

Wij krijgen binnenkort de sleutel van het huis alleen wij zijn geen klussers. Er zit nu behang op de muren wat er vanaf gaat en wij willen dit gaan verven met structuurverf. Echter weten wij niet wat het beton doet, gaan het beton de verf opzuigen? Het huis komt uit 1953 en bij nieuwbouw weet ik dat het sowieso niet direct erop kan maar geldt dit ook voor een huis wat al wat ouder is? Let op dit is een huurhuis we willen het netjes maken maar geen duizenden euro's insteken.

Alvast bedankt.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #2
  Als u beton wilt gaan structuren moet u eerst betonkontakt aanbrengen. Dit zorgt voor een goede hechting tussen beton en structuurverf.

  Dit middel heft een wat grove structuur waarop de structuurverf niet " uitglijdt" als u dit aanbrengt. Overigens moet u met een normale vachtroller de structuurverf opbrengen en narollen tot het gewenste effect met een schuimplastic structuur-roller.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu