Beton tegel probleem

Peterbb

  • #1
Hallo,

Ik heb dus (ook) het probleem dat me in de tuin gelegde beton tegels een witte uitslag hebben. (met regen wel donker)

Is er echt geen mogelijkheid om dat op te lossen?

Het bedrijf kan er natuurlijk niks aan doen (hebben z'n geld al) en zeggen dat het in de loop der maanden wel beter word, maar ik zie nou na z'n half jaar nog geen verschil.

Ik ben daardoor ook al steeds een afdak in me tuin aan het uitstellen, omdat ik bang ben dat als er geen zonlicht of (zuren) regen meer bij kan die tegels dalijk helemaal niet meer donkerder worden. (als dat nog gaat gebeuren zoals het bedrijf zegt)

Heeft iemand een oplossing?

Dit zijn ze:


En zo horen ze te zijn:


Ik baal er goed van, ik had ze nou net uitgekozen voor de donkere kleur als ik dit geweten had had ik wel andere donkere tegels gekozen.

PS: Ik heb al op een paar plekken met schoonmaak azijn geprobeerd, dat lijkt in eerste instansie wel te werken, maar zodra het goed opgedroogd is of overheen geregend heeft worden ze weer lichter als ze opgedroogd zijn.
 

Henk E

  • #2
Ik begrijp het probleem niet, het ziet er toch zeer keurig uit?
 

Ralph

  • #3
Beetje kleurenblind? Nee, je moet die leverancier gewoon laten komen en ook een monstertegel mee laten nemen. Dit valt buiten elke tolerantie en is zelfs geen tint afwijking maar gewoon een totaal andere kleur.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Op het forum worden geen producten beoordeeld op kwaliteit, als u niet tevreden bent dan gewoon bezwaar maken bij de leverancier en/of een second opinion vragen.
Zie ook https://www.consuwijzer.nl/
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu