Bestaat er een wasmachine-droog combinatie?

Ster100

 • #1
Dus een (1) apparaat.

En ik zoek een wasdroger voor op de wasmachine.
Maar de wasdroger moet zo smal mogelijk zijn.
Max. 50 tot 54 cm.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Wat voor wasdroger je wilt aanschaffen moet je toch echt zelf bepalen, bijv. aan de hand van een van de vele consumentensites of de sites van de fabrikanten van dergelijke apparatuur. Daar kun je ook afmetingen van de apparaten vinden. Klusidee is daar niet voor bedoeld.

  Was-droogcombinaties bestaan inderdaad. Kijk bijvoorbeeld maar eens hier.

  Ik betwijfel of er dergelijke smalle wasdrogers zijn, tenzij het bovenladers zijn. Bovenladers drogers bestaan overigens maar in mondjesmaat. Maar die kun je weer niet op elkaar plaatsen.

  Houd er wel rekening mee dat een was-droogcombinatie vaak kwetsbaarder is dan losse apparaten en dat je bij drogen de helft van de was uit de machine moet halen. Een machine die bijv. 6 kg kan wassen kan maar 3 kg tegelijk drogen!

  Als er enigszins plaats is voor losse wasmachine en droger, eventueel op elkaar, dan is dat altijd te preferen boven een was-droogcombinatie! :wink:
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu