Bauknecht wasmachine wa 6960

Ramona

  • #1
Hallo allemaal

Ook ik heb hetdelfde probleem: zo gauw als mijn Bauknecht wa 6960 water pakt gaat hij ook piepen en alle lampjes gaan branden.

We hebben alles nagekeken de koolborstels zijn ongeveer nog 2 centimeter ik heb dit laatst ook gehad en toen vonden we geld onderin de slang. Nu weer alles nagekeken maar niks gevonden waar zou dit toch aan kunnen liggen? Zou iemand me aub kunnen helpen?


Groetjes ramona

Topic afgesplitst, moderator.
 

Toon

  • #2
Wilt u voor uw probleem voortaan een eigen topic aanmaken? Graag alle benodigde nummers vermelden, dat kunt u ook hier allemaal nalezen. Verder zou het fijn zijn als u uw tekst wilt aanpassen door gebruik te maken van hoofdletters en leestekens, die zitten op ieder toetsenbord. Gebruik hiervoor de "bewerk"-knop rechtsboven uw bericht, tot een uur na plaatsing.
 

Ramona

  • #3
Hallo toon

Sorry ik wilde het als reactie vermelden, omdat ik hetzelfde probleem heb
maar ik zal de volgende keer wel een eigen topic van maken.


Groetjes ramona
 

Toon

  • #4
Vermeld dan ook nog naast het typenummer ook nog de 12-cijferige NC-code (85....) of het servicenummer. Dit is voor onze specialisten belangrijk. Zit er verder nog een regelmaat in de piepjes of knipperen de lampjes bijvoorbeeld in een bepaalde volgorde? Dit kan namelijk een bepaalde storingscode zijn.
 

Ramona

  • #5
Hallo toon

Het piepen gaat snel achter elkaar en zo wast hij een paar keer wel en dan gaat ie weer ineens piepen. We hebben ook aleen keer de Bauknecht zelf gebeld en die zeiden dat het de koolborstels waren, maar die zijn nagekeken en er zit nog ongeveer 2 cm op.

Kan het te maken hebben met een waterniveau regelaar of zo en zo ja waar zit deze? Ik hoor het graag.

Ramona
 

Ramona

  • #6
Hallo toon

Ik heb net gekeken naar het servicenummer dat is 858337712000



groetjes ramona
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu