Bauknecht inbouwvaatwasser in alarm

Inge1203

 • #1
Onze vaatwasser ( code 859991021920) bleef gisteren de hele tijd geluid maken nadat hij al lang beëindigd was.
We kunnen de vaatwasser niet meer uitzetten. Die schakelt zich telkens vanzelf terug aan. Er komt geen foutcode op de display. Er staat enkel programma 1 en dit valt niet te wijzigen. Geen enkele knop doet iets. Als je de vaatwasser afzet dan gaat die vanzelf terug aan. Het lichtje van de aan/uit knop begint dan te knipperen. De vaatwasser maakt dan een geluid alsof die water blijft wegpompen. Hierdoor hebben we de stekker moeten uittrekken. De filter in de vaatwasser zelf is proper. Kan er iemand tips geven aub?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Sleutelmeneer

  • #2
  Hoogstwaarschijnlijk is er een lekkage opgetreden in het apparaat. De vlotterschakelaar wordt door het water bediend en dus valt hij in zn lekbeveiliging waardoor hij alleen nog maar afpompt en verder niks anders meer. Dit doet hij zodat je keuken niet blank komt te staan.

  Je zult het apparaat uit elkaar moeten halen het water op de bodemplaat moeten opruimen en dan kijken waar de lekkage door onstaan is. Succes.
   
  • Like
  Waarderingen: Inge1203

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu