Bauknecht GSI 6587 Vaatwasmachine

DickBerghuis

 • #1
Hallo allemaal,

onze Bauknecht GSI 6587 vaatwasmachine begint met afpompen, en start het programma met water invoer. Na een paar seconden stopt de invoer van water en begint het groene lampje te knipperen (7x stop 7x enz. enz) daarna pompt het het water wat in de machine zit weg en stopt.

wat zou het probleem kunnen zijn?

groet, Dick
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  F7:7 x Knipperen is een flowmeter storing. Een flowmeter is als ware een apparaatje dat pulsjes afgeeft naar de electronica, zodat deze weet dat er water in de machine komt. De flowmeter zit in het labyrint (grote watertank) aan de linkerzijkant.

  Kijk of het labyrint en de omgeving van de flowmeter schoon is, anders alles schoonmaken met bleekwater, laten intrekken en schudden.
   

  DickBerghuis

  • #3
  Beste Jan,

  bedankt voor je snelle reactie, het was inderdaad de flowmeter, afgelopen weekend heb ik een heel labyrint uit een oude machine gehaald en met flowmeter en al in onze machine gezet, zo gebeurt!!

  en hij draait weer, hele top!!

  bedankt voor je hulp,

  groet, Dick
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu