Bauknecht Finesse droger

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hoi ik heb een Bauknecht (oud beestje) en nu heb ik het volgende probleem, water komt niet meer in het reservoir, maar hoop zich achter het condensor element op. Condensor element heb ik net schoon gemaakt! Iemand een idee wat dit kan zijn? Zit er een slang ergens die het water naar het reservoir brengt?

Bij voorbaat dank voor de hulp!

Met groeten

Joris
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Bij het oude model, 8 jaar en ouder, loopt het water in de vergaarbak voor de pomp, deze zit aan de achterkant op de bodem, herkenbaar aan het rode slangetje wat hierop uitkomt. mogelijk dat deze vast staat door stof. Achterplaat compleet verwijderen, links onder. Huidige uitvoering: Klep openmaken waar de condensor zit, condensor eruit halen, vervolgens met dop 7 of torx 20 de schroeven verwijderen en het kunststof sokkel-paneel loshalen. Hierachter bevind zich de pomp aan de rechterzijkant, langwerpig model. Een verstopping in dit model pomp kan bijna alleen vervanging hiervan betekenen en het volledig reinigen van de bodem van het toestel.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Klopt inderdaad rood slangetje leidt naar de pomp, heb deze los gehaald en schoongemaakt, vervolgens rode slangetje los in een bakje gehangen en droger aangezet, komt dus geen water uit. Staat de pomp altijd aan? Zal dus wel zo zijn dat de pomp kapot is, heeft het zin deze te vervangen, en zijn deze onderdelen voorhande?? nogmaals dank voor je goede adviesen!!

Joris
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
De pomp van het oude model is, aan de hand van het type en servicenummer, nog te bestellen bij een onderdelen winkel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu