Afzuigkap en afstand vanaf de muur

VFeRlaat

  • #1
Heren ik heb het volgende. Ik ben bezig om zelf een schouw te maken voor onze inbouw afzuigkap. Nu is mijn vraag hoever moet de achterkant van de afzuigkap van de muur komen.

De afzuigkap zelf is 30cm diep en het kookplaat (voorkant) vanaf de muur is 56cm. Moet de afzuigkap nu met de voorkant gelijk komen met de kookplaat of kan ik deze ook meer naar achteren plaatsen?
 

Millew

  • #2
Heb je er geen inbouwvoorschrift bij gekregen?
 

VFeRlaat

  • #3
Jawel, maar daarin staat niets vermeld. Alleen hoe je hem in keukenkastje kan inbouwen. En ik wil er dus een mooie schouw van maken.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #4
Wat bedoel je precies met een schouw maken. En welke vorm heeft de schouw.
Als de voorkant van de schouw voorbij de voorkant van de kookplaat komt zal de positie van de afzuig unit daarin minder belangrijk zijn denk ik.
*wgb*
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #5
Een bovenkastje is niet zo diep dus zal de afzuigkap standaard zo ongeveer tegen de muur zitten, u hebt er een inbouwinstructie bij gekregen, die kunt u ook gebruiken om de kap in de schouw te plaatsen.
 

VFeRlaat

  • #6
Het was de bedoeling om de schouw om de afzuigkap te maken. Daarom wilde ik weten hoever een afzuigkap normaal van de wand af gemonteerd wordt. En nee in de inbouwinstructie wordt dit niet aangegeven zoals ik hierboven ook al meldde.

Maar goed alles is op z'n pootjes terecht gekomen dat ding hangt inmiddels.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2
19
3
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu