Afstellen eindpunt rts motor (somfy afstands bediening ) van knikarm zonneluifel

Redgy

 • #1
Mijn zonneluifel met led strip , die bediend wordt met somfy 4 kanaal afstands bediening , ik krijg mijn eindpunt niet afgesteld , ook niet na reset , het doek blijft doorrollen of ik moet die zelf stoppen , ook terwijl ik mijn luifel openzet gaat mijn led strip aan en uit , ik denk dan mijn led en bediening doek op één kanaal zit , maar mijn probleem is eindpunt programmeren en ledlicht apart op afzonderlijk kanaal krijgen .Mijn zonneluifel is van Winsol , lumisol .
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Onair010

  • #2
  als hij niet automatisch stop dan zit hij nog in een afstel mode.
  Om je somfy motor geheel te resten haal je 3 seconde netstroom er van af/ 8 seconde stroom er op/ 3 seconde stroom eraf. Nu zou je zonnescherm 2 keer een klein stukje op en neer moeten gaan. Als je de procedure goed heb gedaan. Nu kan je een afstand bediening gaan aanmelden op de motor en kan je het nieuwe kanaal op je afstand bediening kiezen/de draai richting eventueel veranderd/ een begin en eind punt aan maken/ een my functie maken.
  kijk even op youtube somfy rts motor resetten hier staat heel veel info en duidelijke uitleg over.
  succes
   
  Laatst bewerkt:
  • Like
  Waarderingen: BertPleizier en Redgy

  BertPleizier

  • #3
  En het Somfy academy kanaal op YouTube is ook handig.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu