Aanrechtblad voor buitenkeuken

Rbbn39

  • #1
Hallo allemaal,

Ik ben van plan om een eigen buitenkeuken uit hout te maken. Met buitenkeuken bedoel ik een onderstel met kasten en bovenop een gat om een Weber Kettle in te maken en een gat voor een spoelbak.

Daar wil ik ook graag een knap aanrechtblad opmaken. Als ik Google vind ik natuurlijk allemaal bedrijven die het beste aanrechtblad voor buiten maken, ik vroeg me af of hier mensen zitten die ervaring hebben met een bepaald type.

Groeten,
Rbbn39


Vraag over adressen verwijderd, zie de forumregels, mod.
 

Jakub Cech

  • #2
Buiten en buiten is nogal een verschil. Ik bedoel, staat het echt buiten en in de regen of staat het onder een afdak/aanbouw?

Misschien een steenblad, hier kan weinig mee mis gaan lijkt mij. Misschien is er wel iets op marktplaats te vinden.
 

Haemmertime

Vaste beantwoorder
  • #3
Ik denk dat steen of beton het meeste kan hebben, en wellicht een bevestiging voor een zeil erover, dan hou je het denk ik het langste mooi.
 

Rbbn39

  • #4
quoten was hier niet echt nodig - mod

Hij komt echt buiten te staan, dus niet onder een afdak. In de winter ben ik er wel van plan een zeil/hoes omheen te doen(om het geheel)

Marktplaats heb ik ook al aan gedacht, maar dat wordt lastig met het gat voor de bbq erin. (Tenzij er ook wel bedrijfjes zijn die in ene bestaand stenen blad een gat kunnen zagen?)
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #5
Zelf een blad van beton maken?
Het onderstel kan er zelfs ook van.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu