"Aanhelen" kozijnmuur

Ralphboon

  • #1
Heren en dames,

Momenteel ben ik bezig met een aantal vensterbanken te vernieuwen inclusief de lijsten eromheen. Bij 1 raam zit ik met een probleem, zoals ik hoop duidelijk te maken in bijgevoegde foto's laat een stuk muur aan 1 van de zijkanten los. Het stuk zit lost van boven tot 10 centimeter boven de vensterbank dit tot net voor het purschuim.

Mijn vraag is met welke materialen en hoe kan ik dit het beste aanhelen? Er zal naderhand nog een stucadoor komen, echter dit duurt nog even en ik wil graag de vensterbank plus koof er al in maken.

Alvast dank voor de moeite!

Ralph


 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik denk dat je die laag van de steen moet afhalen. De kans is groot dat die stuclaag is uitgewerkt en niet meer goed hecht aan de steen.
Als er toch een stukadoor komt kan hij die kanten toch opnieuw opzetten.
 

Ralphboon

  • #3
Die laag zit inderdaad in zijn geheeld los. Om het koofje te plaatsen wil ik het graag eerst aanhelen. Waarmee zou ik dit he best kunnen doen? Een stucadoor gaat het inderdaad daarnee afwerken.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Loszittende stukken weghalen en de stucadoor vragen het even opnieuw te stucen, hij is er toch en zonder ervaring krijgt u het vrijwel niet glad.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu