85 inch TV verhuizen

Pentarou

  • #1
Hallo,

We willen een wat zware 85-inch televisie verhuizen waarvoor geen doos meer is. Hoe kan ik dit het beste inpakken en verhuizen zonder de televisie te beschadigen?
 

Sander 1972

  • #2
Bubbeltjes folie en een verhuis deken. Goed vast zetten, of plat op een verhuis deken en zorgen dat die niet schuift
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #3
Pas wel heel goed op dat je bij het tillen niet op het scherm drukt als je hem vasthoudt. (handpalm dus tegen het scherm en de vingers op de achterkant.
Het zal niet de 1e keer zijn dat door alleen het stevig vasthouden je het scherm stuk drukt.
Ik was vorige week nog bij een zaak die vertelde dat een klant zijn nieuwe scherm zelf wel even op zou hangen. (laten doen koste 85 euro en dat wilden ze uitsparen)
Met het ophangen en optillen ook even iets te hard op het scherm gedrukt en dat was een TV van bijna 3800 euro.
 

Pentarou

  • #4
Dank je wel voor jullie tips. Dit is ook een tv van 4.000 euro uit 2021. De doos was enorm groot, mijn vriendin zag het niet zitten om deze vanwege de ruimte te bewaren. Hier staan we dan, op het punt om te verhuizen zonder de tv-doos. Ik herinner me nog goed hoe goed de tv in de doos was verpakt, en daarom maak ik me zorgen. Is dit iets wat het verhuisteam kan regelen en waarvoor ze aansprakelijk kunnen worden gesteld in geval van schade?
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #5
Dat is iets wat je met de verhuizers af moet spreken. Een goed en professioneel verhuisbedrijf heeft vast wel een aansprakelijkheidsverzekering. Net zoals dat je zelf een inboedelverzekering hebt. Wij zijn geen van allen jurist... Daarom wordt werk dat uitgevoerd wordt door derden ook niet beoordeeld.
 

Pentarou

  • #6
Het is inmiddels gelukt met een dik matras. Dank je wel voor jullie hulp.
 
  • Like
Waarderingen: michaelbargas

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu