Voorwerp tussen trommels Indesit wasmachine. Wat is het?

Rawbear

  • #1
Gisteren begon onze Indesit wasmachine (type W123X) tijdens het wassen opeens lawaai te maken. Tijdens het centrifugeren werd de herrie nog veel e harder en klonk het alsof er knikkers in de trommel zaten.

Na afloop de trommel geleegd en gekeken of er vreemde voorwerpen in zaten. Nee dus. Maar als je de trommel met de hand bewoog, klonk er wel een schrapend geluid. Er zat dus iets tussen binnen- en buitentrommel. Daar kon ik niet bij.

Vandaag was ik van plan het verwarmingselement los te halen om in de trommel te kunnen kijken. Maar eerst moest er nog even een wasje gedraaid worden. Zelfde herrie. Na afloop trommel leeg gehaald en nog even heen en weer bewogen met de hand. Nu voelde en hoorde ik iets heel dichtbij tegen de trommel schrapen. Ik trok de manchet tussen deurgat en trommel iets opzij (had ik gisteren ook al gedaan) en nu zag ik daar het voorwerp dat op de foto staat. Het is hol en van metaal.
Iemand een idee wat het zou kunnen zijn?
Kan het een kogel uit een kogellager wezen? Zo te voelen heeft de trommel geen speling.

Vr groet
Rawbear, Amsterdam


 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Het lijkt op een kraal van een koordje van bv een capuchon, jas.
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #3
Is niks uit het machine maar waarschijnlijk iets uit je zakken
 

Rawbear

  • #4
"Kan het een kogel uit een kogellager wezen? Zo te voelen heeft de trommel geen speling."

Boosdoener gevonden. Het zat aan een Made In Indonesia kledingstuk van H&M. Wat kan zo'n metalen knikkertje een herrie maken als het zich vrij in en tussen de wasmachinetrommel mag bewegen...

Rawbear, Amsterdam

 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu