Zanussi TCS 665 E stopt er steeds mee

VictorlWal78

  • #1
Beste klussers,

Ik heb een Zanussi TCS 665 E. Deze stopt er steeds mee. Ik heb al een nieuwe trommelriem er om heen gedaan. Helemaal schoongemaakt en toen werkte die weer even. Nu gaat die steeds aan, maar na een tijdje, gaan alle lampjes uit, alleen het stroom ledje blijft branden. Na een tijdje gaan de rest ook weer branden en kan ik hem weer aan doen en gebeurd het zelfde weer.

Ik zou graag de printplaat nakijken maar ik heb een beetje moeite om de draaiknop eraf te krijgen, zonder hem helemaal stuk te maken. Weet iemand hoe ik die netjes er af kan halen?

Alvast bedankt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Controleer de koolborstels van de aandrijfmotor, als die te kort zijn kan dit ook voor komen, bij minder dan 15 mm lengte de koolborstels vervangen.
Staat veel over te lezen op het forum.
 

VictorlWal78

  • #3
Dank je wel voor je snelle antwoord Jan.
Ik ben niet echt thuis hier in, maar waar zit dat ergens. Ik kan iets uitelkaar halen maken wat ik zie dat stuk is of schoonmaken, maar weet niet wat wat doet.

Is er een schema ofzo iets van?

Nogmaals bedankt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
De koolborstels zitten aan de achterkant van de motor, het handigste is de motor er even onderuit te halen maar ik heb zo het vermoeden dat u er beter een handige kennis of een monteur bij kunt halen. :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu