WTL6400 machine niet droogt, hij wordt niet warm

Tobiasw

  • #1
Een WTL6400NL draaid wel maar verwarmd niet, deze gaat tijdens een programma van 45 min bij ongeveer 8 a 9 min. heen en weer van 8 naar 7 of 9 en dan weer naar 8.
Wie heeft een oplossing?
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #2
Beetje onduidelijk???
 

Tobiasw

  • #3
Ja dit is meestal de moeilijkheid, vooral omdat de machine bij een kennis staat die meer verstand heeft van de politiek dan van drogers :D .
Het komt er op neer dat de machine niet droogt, hij wordt niet warm.
Ik de achterkant open gemaakt en zie opnemers , NTC naar ik aanneem, zou hier het probleem kunnen zitten?
 

Tobiasw

  • #4
Ben vanavond mij eens meer gaan verdiepen in de droger. Dit mede n.a.v. wat tips die ik vond bij dit forum. Het lijkt erop dat de NTC R2 Heizung stuk is. Hoe ik ook mete er kwam geen waarde. Nu ben ik bang dat deze NTC niet los te koop is want de draden zijn opgenomen in een stekker waar ook de draden van het verwarmings element in zit. Zit ik op de goede weg, in deze??
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #5
Deze kan je resetten door het rode knopje in te drukken!
Geef het toestel ook meteen een goede onderhoudsbeurt met betrekking tot stofvrij maken.
 

Tobiasw

  • #6
Een klein misverstand denk ik maar de "Überhitzungsschutz B9 " knop of schakelaar zo je wilt is iets naders dan de opnemer die ik bedoel. De schakelaar met het reset knopje heb ik even los gekoppeld van het circuit en toen gemeten, deze is in orde. Waar ik blijf steken is bij de "NTC R2 Heizung " deze heeft in zijn geheel geen waarde .
Wat betreft de hint over het schoonmaken, hartelijk dank, er zit heel veel stof en poeder in de ruimte zeker vanaf de aanjager.
Nu kan ik de NTC R2 gaan vervangen maar ik zag dat het € 46.00 kost dat is jammer als niet het probleem is opgelost. Iemand nog een idee?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu