Whirlpool ADG 9440: Continu geluidsignaal

Tsaktri

  • #1
Hallo,

Onze vaatwasser heeft sinds enkele weken niet meer gewerkt. Je geeft een programma op (bv. 70gr. programma) en je drukt op start. Dan druk je de deur dicht en dan gaat het mis.

De vaatwasser begint continu te piepen (zonder pauze) daarnaast springt de vaatwasser op het spoelprogramma. Alleen door de vaatwasser uit te zetten, krijg je hem weer stil. Ook resetten heeft geen resultaat.

Als de deur dicht zit begint hij meteen met piepen. Daarnaast zie ik dat onder de vaatwasser een soort pomp zit die volgens mij water wil rondpompen (je voelt dat hij in werking is). Deze pomp is verbonden met een reservoir. Aan de binnenkant van de vaatwasser zit hier een uitneembaar filter. Deze werkt ca. 20 seconden (zonder dat er volgens mij water in de vaatwasser komt) en gaat dan uit. Het piepen gaat daarna gewoon door.

De gegevens van de vaatwasser:

Whirlpool ADG 9440 Typ: NIC
Servicenummer: 8542 440 01820
Serienummer: 33 0427 000013
Boardservice: 479433

Wat is er inmiddels aan gedaan?

Enkele weken terug is er een monteur langs geweest. Deze gaf aan dat er geen lekkage is. De vaatwasser is onderin droog. Hij dacht dat het aan de 'module' lag. Deze zit rechtsbovenin in de deur.

Deze heeft als typering: Flextronics WK:042 UCB-ICFD-P5-A2-Delay. Deze heb ik vandaag vervangen door een andere om het te testen. Helaas is het probleem nog steeds dezelfde.

Wie weet raad?

Met vriendelijke groet,

Ronald
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Is het verwarmingselement in orde ?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu