Wasmachine in de war (Whiteline VWS 1042 B1)

Maartje93

  • #1
Hoi allen,

Aangezien ik me vandaag suf gegoogeld heb en niks heb kunnen vinden, hoop ik dat jullie me kunnen helpen om mijn wasmachine weer aan de praat te krijgen...

Zoals in de titel staat, is het een Whiteline VWS 1042 B1 (voorlader). We hebben er eigenlijk nooit problemen mee gehad. Het kwam wel eens voor dat de elektriciteit eruit knalde als hij aan stond, maar aangezien hij niet op een aparte groep staat, verbaasde ons dat niet zo erg. Als de elektriciteit uitviel wanneer de machine aanstond, werkte hij altijd gewoon weer zodra er weer stroom was.

Tot vandaag, tenminste... Na de stroomuitval van vanmiddag is hij helemaal in de war. Als ik hem op (maakt niet uit welk) programma zet, springen er twee lampjes aan en begint hij water te halen zonder dat ik op de startknop druk. Dat water loopt er vervolgens net weer zo hard uit via de afvoer. Bovendien maakt hij daarbij behoorlijk lawaai. Ik heb nu de stekker maar even uit het stopcontact gehaald, in de hoop dat hij over een uurtje de weg niet meer kwijt is... Ik heb ook uit voorzorg maar even het filter rechtsonder leeggehaald, maar daar zat (behalve water) niks in.

Heeft een van jullie misschien enig idee wat er aan de hand is en hoe ik dit zou kunnen fixen? Bij voorbaat dank!
 

EKPATRICK

  • #2
Kijk eens bij de module/print of daar niet ergens een stekker verbrand op zit.

Komt nog al eens voor bij dit soort merken witgoed.
Wel stekker eerst uit het stopcontact halen natuurlijk.
 

Rusako

  • #3
MODUL STUK!!! HIJ MAG NOOIT 2 DINGEN TEGELIJK DOEN
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu