Wasmachine/droger in berging

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik heb een paar vraren , ben een zeer beginnend klusser dus ik hoop dat domme vragen ook antwoord krijgen.
1. Ik zou graag mijn wasmachine en droger in mijn inpandige berging zetten. Hier zit ook de verwarmingsketel. Er is dus water, een afvoer en een stopcontact. Is dit voldoende voor het plaatsen van een wasmachine en droger?
2. Omdat ik in de berging ook mijn scootmobiel kwijt moet en die er maar op een plek in kan zou de wasmachine op een 1.40 van de kraan en afvoer moeten komen. Kan dat ivm slangen etc. Of moet ik eea verplaatsen en kan dat?
3. Kun je een wasmachine en een droger zo opelkaar zetten? En maakt het uit wie van de 2 er bovenop staat??
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
1. nee, wasmachine en droger moeten allebei op een aparte groep. Wel zijn er wasmachine of droger schakelaars, dan heb je maar 1 groep nodig maar zal je ze niet allebei tegelijkertijd kunnen gebruiken. De verdeeldozen die je tegenwoordig hebt, die het vermogen "verdelen" raadt ik af

2. Het beste kun je de waterleiding verleggen naar een punt bij de wasmachine, met een paar knelkoppelingen is dit zo gebeurt.


3. Ja, dat kan.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
kijk uit met punt 3. de wasmachine is het zwaarst, en veroorzaakt de meeste trillingen/bewegingen bij centrifuger. Plaats dus altijd de wasmachine onder om ongelukken te voorkomen. de droger heeft geen hoog toerental en zal dus niet of nauwelijks bewegen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu