Spoelbakprobleem hangend toilet

Toos

  • #1
Ons probleem van het spoelmechanisme merk Universal International (w.s. diamante) is als volgt: als we de spoelknop indrukken komt hij te snel terug en blijft dan lopen. Het veersysteem werkt niet meer, we moeten hem handmatig 3 seconden vasthouden en dan loopt hij normaal.
Aan de overbrenging van de spoelknop naar de haakvormige handel (hoe heet zo'n ding?)ontbreekt iets, maar wat? Het moet de haakvormige handel langer optillen dan hij nu doet en dan weer terug glijden in de normale stand. We hebben het nu aan elkaar bevestigd met een elastiekje zodat het niet los kan raken.
Misschien is er iets afgebroken? Waar vinden we de juiste info? Op de site van Universal International kan ik geen gedetailleerde onderdelenlijst vinden van dit deel.
Voor de afsluiting van de vlotter hebben we gewoon een scheut antikalk Tical erin gespoten en dit is nu gelukkig opgelost.
We zijn erg benieuwd of iemand kan helpen!
Toos
 

Toos

  • #2
 

Libbe1

  • #3
Hallo

deze lijkt vanaf de foto ook veel op de Oliver van de Formido. een grote ergenis en je krijgt er een hooge bloeddruk van.

Heb je nieuwe onderdelen kunnen vinden en zou je ook kunnen vertellen waar dan kan ik ook mijn reperatie uitvoeren

hoor het graag

gr
Libbe
 

Toos

  • #4
Hallo Libbe,
We hebben een site via Gamma maar kunnen nog niet de juiste onderdelen vinden in de lijst. Onze kennis zal voor ons zoeken. Als we iets meer weten hoor je het!
Gr. Toos.
Hier de site: http-www.oliverint.it-pdf-catalogh-C_GAMMA_A_01-10.pdf
 

Xr8

  • #5
Altijd lastig dit soort dingen. De onderdelen is vaak een probleem. Mijn advies is neem een merk reservoir, zijn wat duurder maar alles is te verkrijgen. Je hebt er nu niets meer aan, wellicht iets voor iemand die van plan is om zoiets te gaan maken.

Heb er al veel ellende mee gehad.

Succes.
 

Toos

  • #6
Bedankt voor de reactie! Alleen een beetje duur en ingewikkeld om een nieuwe te plaatsen. We proberen het nog met wat eigengemaakte.
Toos.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu