Snaar Nordland INOX cde 3566

A

Anonymous

Gast
  • #1
Bij mijn droger is de aandrijfsnaar gebroken. Het onderdelenhuis raad de 1922 aan (ook volgens hun documentatie) maar die is veel te kort. Wat doe ik verkeerd als ik de snaar om de hele trommel wil hebben en om de aandrijfas van de electromotor links onderin? Oh ja, de 1975 was te lang...
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Lucas, slaat dat 1922 en 1975 op de lengte? Op de site van een onderdelen-bedrijf zag ik ook snaren met nummers ertussen. Ik heb geen ervaring met snaren van droogtrommels, maar bij industriéle machines kon je meestal de motor iets verplaatsen om zo de snaar te leggen/spannen.

Of dat bij een droogtrommel ook zo is?

Vragen we gezamenlijk aan witgoedmonteur, leren we allebei van...
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Kees, op de site staat dat de 1922 geschikt is voor mijn droger, maar dat is in mijn geval niet zo. Of mijn droger is afwijkend of ik doe iets fout. Ik neem aan dat de snaar om de gehele trommel moet en aangedreven wordt door de elektromotor die rechts onderin de hoek zit (vanuit de achterkant bekeken). Als dat het geval is, kom ik bij de 1922 zeker 50 cm te kort.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Lucas, ik ken natuurlijk die hele droger niet, maar zolang witgoedmonteur zich er niet mee bemoeit kletsen we lekker nog even door... Indien je een condensdroger hebt, zitten daar 2 motoren in en zou je de verkeerde kunnen hebben, denk ik overigens niet, maar je weet maar nooit. Volgens mij moet de snaar om de poelie van dié motor waar aan de andere kant een grote waaier aan zit.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
1922 is wel de goede snaar! het is alleen een TEM snaar en dwz dat hij elastisch is. snaar over de trommelm leggen en dan met een stevige buis of pvc pijp om de as van de motor draaien...

succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Zie je wel, WEER WAT GELEERD!

Bedankt monteur!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu