Probleem met friac WA 1070

Miero

  • #1
Hallo,
Ik heb een probleem met mijn bovengenoemd wasmachine.Hij maakt ontzettend veel lawaai als ie zwiert??Net een vliegtuig dat opstijgt.Ook zie ik dat de trommel-weet niet of dit zo hoort-verschrikkelijk los zit,van voor naar achter,kan je hem duwen.Zou ik dit kunnen maken met een nieuw rollement?
Alvast bedankt,
ps ik ben van België(hopelijk is dit geen probleem) :D
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
U zult toch eerst moeten weten wat er precies aan de hand is.

Het is vreemd dat de trommel naar voren en achter kunt bewegen, controleer eerst een op een loslopende bout in de as waar het snaarwiel op zit.
Verder kunnen het ook de lagers zijn of het trommelkruis.
 

Miero

  • #3
Ik heb de metalen achterwand losgeschroefd,en dacht dat het geen probleem was om de kogellager te vervangen,doch dit lijkt niet simpel.Ik krijg de schroef los,maar ik krijg er niks uit :(
Gistere vertelde ik het probleem aan een vriendin en zij had het zelfde probleem met het hare gehad(enorm lawaai),zij verwees me om te zien of ik de trommel van voor naar achter kon duwen.Enne....inderdaad dat kan ik dus :? Ze hebben haar toen een nieuwe aangeraden.Maar ik geef niet zo snel op :wink: Is dat normaal....heb er geen idee van??Voor de rest zie ik niks mis...tenzij je me kan zeggen(liefst in gemakkelijke taal)waar ik op moet letten of wat ik waar moet zoeken.Ik ben een handige vrouw enne.....niet blond :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu