pomp lekt aeg oko lavamat 610

A

Anonymous

Gast
  • #1
wasmachine lekte behoorlijk,lekkage opgezocht,pomp blijkt op pomdeksel-as te lekken,heb dit prov.gerep. maar is niet erg effectief. Zijn hier nieuwe/gebruikte pomjes voor te krijgen
Regio eindoven
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Er is voor de franse pompen een reparatiesetje leverbaar met waaier en keerring, verder vindt ik het zelf beter om de pomp te vervangen kosten deze ongeveer 65 euro.

Zie: Onderdelen voor (witgoed) reparaties
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Bedankt voor snelle reactie en verwijzing naar onderdelenzaken, jullie staan nu bij mijn favorieten,eindelijk een site waar je wat aan hebt.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Graag gedaan Gerrit, echter monteur, Kluskees en ikzelf zijn niet verbonden aan deze site, doch behulpzame bezoekers die graag iemand helpen, desalnietemin, klusidee staat ook bij mijn favorieten al is het alleen maar om anderen te helpen.

Groetjes en succes met de pomp-reparatie. Het beste kun je de pomp van de voorkant verwijderen, Knoppen loshalen dmv een pennetje in de knopgaatjes te drukken en weg te trekken, 2 witte schroeven links los, 4 schroeven bij de zeepbak, deurslot en manchet loshalen, 2 schroeven onderop loshalen en het front is los..

Succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
heb demontage als volgt uitgevoerd: filter demonteren,slangstopje wegnemen,onderste plaatje(2 parkertjes) wegnemen,slangen en stekker door gat losnemen,achterplaat (4 parkertjes ) wegnemen en pomp via achterzijde wegpakken.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Is natuurlijk ook te doen, alleen de montage terug is wat lastig, zelf werk ik liever via de voorkant, kan je overal goed bij (slangklemmen en zo) en zo kan je ook zien of de slangen niet gedraaid zijn of dat ze ergens tegenaan lopen. Succes met het halen van het onderdeel en de terug montage.

Heb een fijne dag verder.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu