piepende bauknecht wasmachine type WA 3773

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bauknecht wasmachine type WA 3773 heeft al bijna een jaar het probleem dat ongeveer 7 minuten voordat hij is uitgedraaid de machine op tilt slaat. De symptonen zijn dat er een aantal lampjes gaan knipperen op het display en dat de machine ca. 15 sec. gaat piepen. In het display waarin de tijdsduur wordt aangegeven staat altijd 7 (minuten). Voor dit probleem is vorig jaar een monteur langsgeweest die de machine heeft gereset. (programmaknop 1 stap naar links; tegelijk spoelknop en toerenknop indrukken. Daarna starttoets indrukken). De machine gaat naar 2 minuten en maakt het programma af. (2 minuten werk 75 euro lichter). Vervolgens kun je de machine opnieuw instellen.Dit ging vrij lang goed maar de laatste tijd doet de machine het bijna tijdens iedere was en laat zich niet meer in 1 keer resetten.Heeft iemand een tip hoe dit probleem definitief is te verhelpen.(zonder een nieuwe wasmachine te kopen!).
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Mijn wasmachine doet exact hetzelfde, zijn er nog ideeën ?
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Bij mij doet zich hetzelfde fenomeen voor. Men (Vandenborre) is er bij mij zelfs al in geslaagd om drie nieuwe systemen in te installeren. Twee ervan heb ik moeten betalen. Dit koste me telkens ongeveer 250 Euro. Bij mij verschijnt foutcode E2.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Zelfde probleem, wil alleen niet resetten ! HELP!Startknop blijft knipperen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ook ik heb hetzelfde probleem, ben dankbaar voor degene die even vertelde hoe ik hem moest resetten. Weet iemand waar ik de handleiding kan vinden op internet? Ik zit zonder en zou hem graag hebben, kan hem zelf (tot op heden) niet vinden.

Alvast bedankt!
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Indien iemand een handleiding nog heeft liggen van deze machine zou het dan mogelijk zijn om deze door te sturen? Zit evengoed met hetzelfde probleem van de machine die blijft knipperen.

bedankt op voorhand
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Ook wij hebben het zelfde probleem hij slaat ineens op tilt en niets doet meer. Helaas voor Bauknecht maar zo te lezen was deze serie de wa 3773 niet echt oke. Misschien iemand nog tips stuur ze maar door.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu