Open maken Kh-750 massagegun Mukasi

Jdbeste1

  • #1
Even een vraag. Ik heb hier een massage gun waarvan de batterij het begeven heeft. Ik wil deze gaan vervangen maar ik krijg het apparaat niet compleet open. Ik ben wel ver gekomen maar het lukt me niet helemaal. Is er misschien iemand die dit eerder heeft meegemaakt of hier ervaring mee heeft. You tube kan ik niks op vinden over dat type. Ik doe er een foto bij van het type. Ik ben benieuwd. Alvast mijn dank.

KH-750.jpg
 

Kaajee

  • #2
Zitten er schroefjes? Alles eruit gedraaid? Langs de naden met een schroevendraaier en kijken of ie open klikt.

Grote kans dat hij niet eenvoudig open te krijgen is, is per slot een Chinees/ aliexpress apparaat, zo te zien
 
Laatst bewerkt:

Jdbeste1

  • #3
Ja schroefjes zijn eruit , alles kapjes los maar toch blijft ie op 1 punt vastzitten.Het is idd Alie express. . Maar ik vind het zonde om deze weg te gooien alleen voor een batterij die stuk is.Rare is dat er niks over op internet staat. Wel genoeg andere modellen die gerepareerd worden maar dit type net weer niet. Daar baal ik van. Alie express ook aan geschreven maar dat zal wel niks worden.Boekje dat erbij zat ook geen adres of naam in te vinden van een service afdeling..Helemaal niks
 

Walker

Specialist Deuren en Kozijnen
Moderator
  • #4
Heel eerlijk: Ik denk niet dat je bij Ali deze service mag verwachten. Zelf ook genoeg daar besteld, en als het niet werkt moet je gewoon je verlies nemen.
 

Jdbeste1

  • #5
Nee dat ben ik met je eens hoor...ik heb bij Alie een verkoper wel gevonden die die merk levert als Mukasi special store.......die heb ik een mail gestuurd , Die zal dan misschien wel een serviceafdeling hebben of zoiets toch?
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #6
Meestal is het bij dit soort zaken try and error.
Iemand zal de 1e moeten zijn die hem open maakt en zijn bevindingen op het WWW zet zodat anderen hun voordeel er mee kunnen doen.
Dus mocht het je lukken maak er een filmpje van, zet het op een videokanaal met een duidelijke verwijzing naar het type nr. (anders kan niemand het terug vinden)
Andersom kan soms ook werken; plaats een filmpje met hoever je bent gekomen en de vraag hoe verder en misschien krijg je van iemand een reactie. (je maakt een grotere kans op een reactie als je e.e.a in het Engels vermeld/omschrijft)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu