Nordland CDE 3566 Manual gevonden

Eelco2k

  • #1
Wat een onzin dat slotje op mijn topic.

Maargoed. handleiding heb ik al gevonden. mocht er nog iemand zijn die handleidingen nodig heeft dan kunnen ze die vinden op: emservice (website bestaat niet meer)
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
In het betreffende topic vroeg je om een handleiding/schema, waarin je de kabelloop kunt zien. In de handleiding die je nu hebt gevonden, zul je dat niet aantreffen, dat is een gebruikershandleiding.
Schema's van witgoed zijn nergens te vinden, die zijn alleen beschikbaar voor gecertificeerde monteurs, en dan nog alleen tegen abonnementstarieven.

Maar diezelfde monteurs zijn hier best bereid je te helpen om de oorzaak van het probleem op te sporen. Ik denk dat je het beste even met een "schone lei" kunt beginnen en je vraag opnieuw stellen, gericht op het krijgen van advies, en niet op het uitwisselen van onderdelen via het forum.

Want in dat opzicht heeft de betreffende moderator naar mijn mening je topic, dat vrijwel uitsluitend gericht was op het verkrijgen van tweedehands onderdelen, terecht gesloten.

Overigens is de door jou gevonden site waar Nordland gebruikershandleidingen zijn te downloaden, erg handig voor andere forumgebruikers inderdaad. :wink:
Bedankt voor het vermelden van de link.
 

Eelco2k

  • #3
Is dit dan nieuw dat ze dat niet meer erbij leveren. Ik heb nog een 19 jaar oude Zanker hier staan. Daar was toen gewoon het schema bijgeleverd. Ik zag het op de site ja. alleen een gebruikershandleiding :(

In alle waarschijnlijkheid weet ik het probleem toch al. Schema niet voor nodig. want Meten is Weten ;-)

gr,

Eelco
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu