Lagers Siemens Siwamat 8100

Johnhaan

  • #1
Ik heb beide lagers los liggen door de volledige trommel te demonteren en buiten de kast te halen. Beide lagers moeten vervangen worden maarree ik heb er een hard hoofd in dat ik alles weer terug kan plaatsen. Weet iemand een truuk om dit te vereenvoudigen?

Mijn dank alvast: John
 

Wittenico

  • #2
Alles op volgorde leggen. Of foto's maken per stap.
Maar daar ben je nu een beetje te laat mee.

Je zou hier nog je E-nr in kunnen voeren en dan op de tekening kunnen kijken. Quickfinder
 

Johnhaan

  • #3
Hoi,

Bedankt voor je reactie, maar mijn zorg is niet zodanig dat ik de volgorde niet meer weet. Dat weet ik wel. Echter om een trommel van een veer te halen of deze er weer aan te hangen, is een verschil.

Ik kan me niet voorstellen dat deze machine als zodanig in elkaar wordt gezet, zoals ik deze heb moeten demonteren. Alleen de linkerzijkant is een apart scherm, de rest is 1 geheel.

groeten,
John
 

Wittenico

  • #4
Geef het enr eens. Dan kan ik meekijken.
 

Johnhaan

  • #5
Dat is WP81000 /02 FD7801 01095
 

Wittenico

  • #6
Ik laat de kuip altijd zitten, maar dat moet ieder voor zich weten. Ik haal het het schild van de kuip en daarna de trommel eruit. Dan ga de lagers in het schild en de kuip vervangen.

Haal je de kuip er uit dan moet je hem daarna eerst in de veren hangen en daarna zet je de schokbrekers er weer op vast. Je kunt hem in omkeerde volgorde van het demonteren weer monteren.
Btw je moet wel de bovenkant eraf halen anders lukt het eigenlijk niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu