Indesit w123x blijft water wegpompen, terwijl klok draait

Kimby

  • #1
Hallo,

Ik had een probleem met de Indesit, de klok blijft ronddraaien, terwijl hij blijft pompen. Een monteur laten komen. Die geeft mij te kennen, dat hij storing aangeeft, lampje 18 keer knippert, dit was vandaag om 15.30.

Monteur geeft mij te kennen, deze storing niet te kennen, hij kan de fabriek nu niet meer bereiken, hij belt maandag op naar de fabriek, en stelt mij vervolgens op de hoogte, van het mankement. Hij weet niet wat dit mij gaat kosten, maar ik krijg in ieder geval, een rekening van € Xx,-

Ik ontdek dit forum, en zie dezelfde symptomen terug, ik bel fabriek, deze bleek nu achteraf, tot 16.00 bereikbaar te zijn geweest!
Ik tel het knipperen zelf, wat blijkt, hij knippert 8 keer, dus niet 18 keer!

Ik zie een eventuele storing vermeld op dit forum; het waterniveau.
vervolgens heb ik de waterkraan iets meer dicht gedraaid, waarop de machine ineens het programma wel accepteert, echter hij maakt het niet geheel af.

Weet iemand wat dit kan veroorzaken?

Ik heb in het verleden problemen gehad, met de voordruk in het huis, de hoofdleiding in de straat was hierdoor gesprongen, de leiding is hierna weliswaar doorgeblazen, maar monteur gaf mij destijds te kennen, dat er nog rotzooi in de leidingen kan achterblijven.
Kan dit ermee te maken hebben?

PS.. ik vermoed dat de voordruk nooit veranderd is, ik heb met meerdere hierop aangesloten onderdelen problemen gehad, zoals binnenwerk van stortbak op w.c. 3 x op 1 jaar tijd kapot, douchekop geeft problemen, en op verwarmingsketel is een reduceerklep gemonteerd door de verhoogde druk.

Groet kimby
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Om te beginnen wil ik graag even iets duidelijk maken:

Je bericht bestaat voor een deel uit klachten over de geleverde prestatie van de monteur. Daar kunnen en willen wij op dit forum niet op in gaan.

Dit forum is bedoeld voor hulp bij zelf verhelpen van problemen. Wanneer je jezelf technisch goed genoeg acht om dat te doen, zullen de witgoed-specialisten graag proberen je daarbij te helpen.

Wanneer je echter alleen steun zoekt voor je klacht aan het adres van die monteur (een collega dus van de hier beschikbare witgoed-specialisten), is het topic zeer snel afgelopen.

Graag dus even informatie wat de bedoeling is.
 

Kimby

  • #3
Hallo Kees,

Het ligt niet in mijn bedoeling om de monteur hierbij in een kwaad daglicht te zetten, echter wil ik bij het probleem met mijn machine randinformatie geven.

Ik tracht om reacties te verkrijgen via dit forum, welke mij helpen mijn machine te maken, als dit in mijn mogelijkheid ligt, tenminste.

groet Michel
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
We wachten de reactie van een van de specialisten af, ik weet geen toepasselijk topic, behalve dat ik weet dat er over dat doordraaien van die klok al wel eens wat geschreven is.

Je zou alvast even kunnen zoeken (zoekfunctie) met "wasmachine Indesit". :wink:
 

Co de Witgoedman

  • #5
Ik zou toch willen wachten tot de monteur terug is gekomen.

Dit probleem wat u schetst zou ik zelf ook eerst moeten zien wil ik er een oordeel over kunnen geven.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu