Herrie bij LG wasmachine.

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #21
Informeer hier eens.
Vraag eerst prijs op voordat u de machine sloopt, kon wel een dure grap zijn.
 

Kirstenmk

  • #22
Bij beekman hebben ze het niet, en bij handyman nemen ze te telefoon niet op, en bij europart kost het 365 euro. en via LG heb ik een telefoon nummer gekregen en daar kost het (trommel en kruis,want dat wordt niet los verkocht.)48.64, en17.85 verzend kosten . en de afdekring weet ik niet maar dat zal niet veel wezen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #23
Dan lijkt me het beste de machine uit elkaar te halen, stel dat het toch niet het trommelkruis maar de lagers dan ziet u dat snel genoeg.

Ik vind de prijs voor de trommel met kruis extreem laag, u weet het zeker dat dit de goede prijs is ?
Het zou ook coulance van de fabrikant kunnen zijn.
 

Kirstenmk

  • #24
Gisteren zei de telefoniste het mij, en vandaag heb ik de trommel eruit en het is het kruis achter de trommel.vandaag zouden ze terug gebeld hebben voor de prijs opgave maar dat doen ze maandag want ze zijn tot 4 uur open.
 

Kirstenmk

  • #25
Nou ik heb de trommel besteld en een afdichtrand voor de kuip en de kosten zijn 76,80 inclusief btw en verzend kosten. dat is wel goedkoper dan een nieuwe. ik wil de mensen bedanken die antwoorden op mijn vragen heeft gegeven, met vriendelijke groeten . rob
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #26
:prima:
 

Kirstenmk

  • #27
Ik dacht dat ik het lek boven had. heb ik 14 dec. een trommel besteld bij ******,zeggen ze geen probleem binnen 2 a 5 dagen heeft u de trommel met kruis binnen.en na 15 wasjes weg brengen a 16 euro en 20 keer bellen naar LG , krijgt ik te horen dat de trommel niet te leveren is, ik wil LG bedanken voor deze service. ze doen er niets aan . dus dan maar een nieuwe wasmachine kopen, maar geen LG , want ze laten je gewoon aan je lot oven,ze hadden dit ook in dec vertellen. wel kopen en geen service
u bent gewaarschuwd. met vriendelijke groeten, kirsten
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #28
Jammer dat het zo gelopen is.
 

Kirstenmk

  • #29
Jan bedankt nog voor deze reactie. groetjes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu