brandt wfh 1471 d wasautomaat error 12 error 07

A

Anonymous

Gast
  • #1
Hallo, ik heb een Brandt wasautomaat die error 12 geeft, hij gaf eerst error 07 maar dat is gerepareerd door Brandt service diens.

Helaad kan ik die niet meer bereiken daar die sinds 14-1-2005 niet meer bestaan.
Het type is wfh 1471 d.

hopend op een oplossing van error 12
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Brandt NL is volgens mijn laatste berichten bezig met een herstart, voor informatie en service afhandeling dient men zich bij de leverancier te vervoegen.

Ik weet het niet zeker, maar mischien dat er 12 te maken heeft met de koolborstels? deze slijten bij brandt nogal snel weg.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
De gegevens die jullie verstrekken waren mij dus al bekend ben zelf door de firma brandt gebeld dat ze helaas geen momteur meer konden sturen. Dit behandelt echter niet mijn vraag weet iemand wat error 12 inhoudt?? brandt wfh 1471 d
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Een van de redenen dat Brandt er mee gestopt is vind zijn oorzaak in de slechte communicatie van Brandt richting de vakhandel, er kwam nl geen informatie. Zo graag ik zou willen, ik heb helaas geen antwoord voor je dankzij deze noninformatie van Brandt.

Misschien weet een van de collega´s nog een antwoord??
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Ik herken deze code ook niet maar check ook de niveaukamer en het bijbehorende manchetje onder het snaarwiel op verstopping door zeeprestant.
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
de code Error 12 wil zeggen dat je een probleem met de deurslot hebt. Oorzaak is vaak dat er water langs de zeepbak zo over het slot lekt... Kijk even of de besturing niet sluiting heeft gehad!

succes
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Het deurslot is reeds vervangen en dit werd aangeduidt door code 07 pas daarna is code 12 ontstaan en het vreemde is dit doet hij aan het eind van het programma . de machine werkt dus wel alleen na het centrifugeren komt code 12 en gaat hij piepen zet ik hem dan uit dan kan ik gewoon de deur openen na 2 minuten en kan ik gewoon een nieuw programma kiezen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #8
De service wordt nu gedaan door Home Products Service van Atag en Pelgrim. het schijnt dat alle monteurs zijn meegegaan. Brandt gaat gewoon zelfstandig door.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu