BH beugel in wasmachine Bosch berlina 1400

Jurjen

  • #1
Er zit een bh beugel in vast tussen de binnen en de buitentrommel, ik hoor elke keer tikken. Weet iemand hoe ik hem er uit kan halen?
 

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #2
Dit probleem is al een aantal maal voorgekomen. Gebruik de zoekfunctie even voor alle mogelijke oplossingen.


Bij een eerder probleem met Bosch en een bhbeugel schreef Co:
Ik haal de meeste beugels er via het verwarmingselement uit, aan de achterzijde,maar sommige beugels zitten dusdanig dat er andere handelingen moeten worden verricht. Kijk eerst een met een sterke zaklamp in de kuip of je hem ziet liggen, zie je hem, dan kan je proberen het element eruit te halen en de beugel te verwijderen, zie je hem niet, dan kan je beter een monteur bellen om hem eruit te halen.
Succes!
 

W.A. Vijn

  • #3
Haal eerst de stekker uit het stopcontact en schroef dan de achterkant los, daar zit het element beneden in de kuip (stukje grijs plastic er om heen) net boven de motor.

Haal de draden van het element los en het boutje in de midden losdraaien. Let wel op dat u hem er niet helemaal af draait.
Dan even met een grote schroeven draaier voorzichtig even wrikken tussen kuip en element zodat element er uit komt. Ook weer hier denken "Niet teveel kracht zodat kuip beschadigen kan"

Als het element er uit is kan u hem waarschijnlijk zo al zien en anders even een lampje in de kuip leggen en door de gleuf van het element even zoeken waar hij ligt. En dan verwijderen natuurlijk.
Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu