Betongaas met klimplant?

Mannid

  • #1
Hallo,
ik wil tegen mijn schuur betongaas met klimplant vast maken want de tegels vind ik niet mooi maar waar koop ik die kant en klaar?
of is het goedkoper om het los tekopen?

mvg dennis
 

Eye_in_the_Sky

  • #2
Gaas met planten erin vind je bij de tuincentra's/hoveniers.

Voorgeplant gaas heeft als voordeel dat de plant al groter is en het gaas sneller vol is. Ik heb zelf betongaas geplaatst en kleine plantjes eronder. Groeit ook vol maar duurt iets langer, is wel goedkoper.
Ik zou even kijken wat je nodig hebt en wat het dan kost.
 

Fiesiekus

  • #3
Wat bedoel je met "betongaas"? Betonijzer of kippengaas? Ik heb dat laatste (geplastificeerd) om een betonnen muur te verhullen met hedera.
Is wel zo makkelijk te vervoeren.
 

Mannid

  • #4
Ok het is betonijzer en het moet een muurtje van 4meter bij 2meter bedekken.

ik had al op google gezocht maar kon niet het niet echt vinden.

mvg dennis
 

Geeske

  • #5
Als je googled op "betongaas" dan heb je meteen eerste aanbieder te pakken :2x5 m voor een kleine 20 euro. Naast tuincentra kunnen veel leveranciers van bestratingsmateriaal het ook leveren (vaak goedkoper).
Kant en klaar haag hedera met betongaas is prijzig: al snel 130 euro voor een scherm van 120x180. Als je gezonde hederaplanten bij een tuincentrum koopt en in 1/3 potgrond en 2/3 tuingrond plant, dan groeit deze in 2 seizoenen een scherm dicht. Stoort dat je uitzicht de eerste twee jaar toch, dan kun je gedurende die periode een scherm riet of wilgentenen erachter binden. (verkrijgbaar bij tuincentra en bouwmarkt)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu