Betegelen van badkamer

Malo

  • #1
Ik heb een toilet en badkamer beide met hangende toilet. Door de hangende toilet zijn er voor beide 2 'muurtjes' ofwel de muur komt te plaatste van de toilet 20 cm naar voren.
Als ik nu de muren van de ruimtes ga betegelen is het dan verstandig om deze muurtjes apart te betegelen? Dus eerst alle gewone muren dan extra muurtje maken en inbouwreservoir plaatsen. En daarna het extra muurtje te betegelen. of kan ik beter wachten tot het muurtje en de inbouwreservoiren zijn geplaatst en daarna alles in eenkeer betegelen?

Vooral bij de eerste oplossing zou ik graag willen weten waarom? De 2e oplossing lijkt mij het meest logisch, ik hoor echter wisselende verhalen maar niemand die mij uitleg kan geven.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Het is van afstand niet te bekijken wat de beweegredenen van de betreffende vakmensen zijn om het op die volgorde af te werken, temeer daar een en ander vaak samenhangt met een standaard bouwmethode.

Zoals in het andere onderwerp al genoemd: we geven hier géén commentaar op door aannemers/bouwers/tegelzetters voorgestelde bouwmethodes.
 

Malo

  • #3
Ik wil niemand om zijn oren slaan. Ik wil wel weten hoe ik het moet aanpakken en waarom?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Zoals u in uw andere vraag al vermeldt moet de tegelzetter de tegels zetten, op het forum worden geen uitlatingen gedaan over de aanpak van werkzaamheden door anderen.
U zult in overleg met de tegelzetter moeten bepalen hoe de aanpak is.

Slotje dus.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu