Bauknecht WASDROGER TRK4850 droogt niet goed meer

A

Anonymous

Gast
  • #1
Bauknecht WASDROGER TRK4850 droogt niet goed meer.
Het apparaat klaagt na circa een half uur dat de pluizenzeef vol is (piepen en lampje). Machine stopt dan met drogen. Leegmaken van de pluizenzeef helpt even maar even later begint het piepen weer. De was wordt niet goed droog.
Onder de pluizenzeef zit zichtbaar veel stof, maar hoe komen we daar bij ? Of is er een ander probleem?
Het apparaat is circa 5 jaar oud.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Wacht niet te lang met het, grondig, schoonmaken zoals opgemerkt door de vorige schrijver. Gevolgschades zoals defecte thermostaten, verwarmingselement en afvoerpomp zijn mogelijk.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ik heb de halve machine gedemonteerd maar ik kon niet bij de afzuig-propeller komen. Ik heb het deel onder de deur, het bedieningspaneel (boven de deur) en de bovenkant verwijderd, maar daarmee kon ik nog steeds niet bij lucht-afzuiger. Hoe kom ik daar ?
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
U bent al aardig op weg. verwijder de achterwand, zijwanden en trommel vervolgens kunt u de bodem losschroeven, en wordt de dubbele ventilator zichtbaar verwijder vervolgens nog de motor en als u zover bent kunt het geheel gewoon met een tuinslang doorspoelen
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Dit is overigens een storing waar Bauknecht bijna patent op kan aanvragen. ook na diverse modificaties blijft dit een probleem. Als u na deze demontageslag niet regelmatig de condensor etc. reinigt herhaald deze successtory zich binnen afzienbare tijd weer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu