Bauknecht TRKE6961 snaar kapot

Janvanhetdak

  • #1
De snaar van onze was droger is kapot. Het is een Bauknecht TRKE6961. Het probleem is nu dat er geen vermelding van het type snaar te vinden is. Kan iemand mij daar mee helpen.

Klopt het dat de hele achterwand en de katrol eraf moet om de snaar te plaatsen?

De sticker met die code weggehaald door de monteur die hem ooit gemaakt heeft. Ik heb dus alleen het type nummer. Heb ook al op het forum gekeken maar heb niks kunnen vinden over dit Type wasdroger.

Hier vond ik 8 items die niet echt iets vertelde over de manier van aansluiten van de snaar en het type wat je hiervoor nodig hebt. Op de snaar staat namelijk helaas geen indicatie van het type wel heb ik ergens vernomen dat het type 1938 H7 zou passen. Echter wil ik het graag zeker weten.
 

Henny

  • #2
Het betreft hier en poly-V-snaar 1936H6, bestelnummer: 481235818164
 

Janvanhetdak

  • #3
Henry bedankt, deze ga ik bestellen. Als deze binnen is ga ik proberen hem te bevestigen.
 

Janvanhetdak

  • #4
Snaar gekocht 1936 H6 en gemonteerd. Was niet echt moeilijk te plaatsen. Het katrol sprak voor zich, simpel er tussen te spannen.

Wel vind ik de prijzen van de snaren bij handyman en bij de parts shop erg duur. Inkoop kosten die snaren bijna niks en koop je ze dan bij een handyman of partshop gaat er een 300% percentage bovenop. Maar ja hiervoor heb ik nog geen nieuwe.

Dit topic kan een slotje op.

Bedankt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu