Achterwand keuken glasvezelbehang

Timmy01

  • #1
Goeden,

Wij zijn op dit moment bezig met het verbouwen van onze keuken. Omdat wij een moderne keuken gekocht hebben vinden we tegels op de achterwand niet echt mooi.Daar komt bij dat we zwevende glazen kasten als bovenkasten krijgen en een tegelnaad niet echt staat. We de achterwand bestaat inmiddels uit gipsplaten welke we willen behangen met glasvezelbehang. op het aanrechtblad komt een 30 cm hoge glasplaat om de ergste spatten tegen te houden. Het glasvezelbehang moet geschilderd worden. met welke verf kunnen we dit het beste doen om eventuele spetters makkelijk te verwijderen. Ik denk zelf aan een muurverf met daaroverheen een blanke lak?

Groet, Tim
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Wat dacht je van afwasbare muurverf?
 

Timmy01

  • #3
Klinkt logisch. Heb ik wel eens van gehoord. Nu maar eens kijken of deze ook in onze kleur te verkrijgen is. bedankt....
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Even Googelen op afwasbare muurverf en je komt al gauw een paar goede merken tegen. Die zijn bij een vakhandel in iedere kleur te mengen.
 

Timmy01

  • #5
Ik wil een ieder bedanken, ik heb inderdaad even op google gezocht, en heb het gevonden. In de kleuren die wij nodig hebben. Nu alleen nog op de muur smeren..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu