Aankoopgedrag mbt bouwmaterialen

Atterig

  • #1
Beste forumleden!

Voor mijn scriptie ben ik voor een bedrijf in Noord-Brabant aan het onderzoeken of zij de mogelijkheid hebben om een webshop succesvol te kunnen implementeren binnen het huidige bedrijf.

De webshop bestaat al, maar moet nog verder ontwikkeld worden naar de behoeften van de doe-het-zelver zodat ie in één keer goed in de markt gezet kan worden.

Voor dit onderzoek is het belangrijk om te weten waarom men wel of geen bouwmaterialen via een webshop, bouwmarkt of ander kanaal (bijvoorbeeld een groothandel) zou willen kopen en wat voor services men verwacht van zo'n webshop.

Daarbij heb ik jullie hulp nodig. Je zou mij enorm helpen door deze korte enquête van 20 vragen serieus in te vullen. Deze enquête mag natuurlijk verder verspreid worden. Immers hoe meer respons, hoe representatiever de antwoorden zijn.

Als er genoeg respons is behaald kan ik het resultaat van dit onderzoek op https://www.klusidee.nl publiceren! De resultaten van dit onderzoek kunnen op deze manier worden gebruikt door studenten of andere geïnteresseerden.

LINK:

Groeten,
Rick
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Je bent hier op het verkeerde forum. Enquetes zijn bij Klusidee niet toegestaan. Zie de forumregels.

Je onderwerp zal ongetwijfeld binnenkort door een moderator verwijderd worden.
 

Atterig

  • #3
Bedankt voor uw reactie Kees. Ik maak geen reclame voor een bepaald product/dienst en in de Algemene Forumregels staat niets vermeld over het wel/niet plaatsen van enquêtes, vandaar.

Verder zijn de resultaten voor sommige forumleden wellicht interessant om te weten!
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #4
Toch is Klusidee daar niet voor bedoeld.
Kennelijk zijn de forumregels niet meer compleet en zal ik ze aanpassen.

Link naar enquête verwijderd en slotje geplaatst.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu