Simpel houten speelhuisje

Kasperht

  • #1
Voor mij kinderen (2 en 4) vind ik het leuk zelf een houten speelhuisje te maken. Ik wil gewoon een simpel en niet al te groot huisje bouwen. Nu ben ik wezen googlen, maar ik kom dan vooral bouwtekeningen tegen van enorme houten speelhuizen met schommel e.d., terwijl ik gewoon een klein & simpel huisje wil bouwen. Weet iemand hier toevallig waar ik zoiets zou kunnen vinden? Of andere tips om mij op weg te helpen?

"Gewoon" een frame bouwen en daar plankjes tegenaan schroeven lijkt vrij simpel, maar hoe zorg ik bv. dat het frame stevig/stabiel wordt...want behalve het in elkaar zetten van meubeltjes op basis van kant-en-klare delen met een handleiding erbij heb ik weinig hout-bouw-ervaring :)
 

Sjeki

  • #2
Bij de bouwmarkt waar ik werk hebben wij zo'n speelhuisje in ons assortiment. als ik er morgen tijd voor heb zal ik proberen een bouwtekening van dit huisje te kopieren.

Als je het toch graag zelf wil proberen vanuit het niets moet je sowieso goed onthouden dat een driehoek een onvervormbaar is.
 

Kasperht

  • #4
Bedankt voor de reacties.

Hele handige site Stefan. Ik was met Nederlandse zoektermen wezen googlen, en dan kom je daar niet terecht. Ongelooflijk veel opties hebben ze daar, zal morgen eens goed kijken, maar ik verwacht dat er tussen de 8905 bouwtekeningen vast een leuk huisje zit :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu