Klusidee

Goedkope energie met een boormachine!

Een lagere energierekening, dat wil iedereen. En dat kun je makkelijk op twee manieren bereiken. Als eerste kun je een betrouwbare energieleverancier kiezen met een scherp energietarief en als tweede kun je er actief voor zorgen dat je energieverbruik steeds lager wordt door je woning nog efficiënter te maken. Speciaal voor deze klussers heeft UnitedConsumers Energie deze maand een actie. Zij geven namelijk bij iedereen die zich aanmeld voor goedkope energie een Praxis cadeaukaart ter waarde van € 75,00. En waar je dat aan besteedt, dan bepaal jij.

Bekijk hier de Praxis actie van UnitedConsumers energie

Een extra reden om naar de bouwmarkt te gaan

Als actief klusser komt je natuurlijk regelmatig in de bouwmarkt. Stap je over naar UnitedConsumers Energie met € 340,00 Stapelkorting, dan krijg je eind mei een Praxis Cadeaukaart ter waarde van € 75,00. Daarmee koop je bijvoorbeeld een nieuwe boormachine, zodat je lekker kunt klussen deze zomer of een isolatiemateriaal zodat je er straks in de winter lekker warm bij zit. Zo haal je eenvoudig dubbel voordeel. Want stroom=stroom, het maakt voor de kwaliteit niet uit bij welke leverancier je zit, kies dan het leukste en scherpste aanbod. Let op de actie loopt nog tot en met 15 mei.

Image voor Klusidee voor Praxis actie-2

https://www.unitedconsumers.com/energie

100% groen

Minder verbruik is goed voor het milieu en als je alles wat je dan toch nog verbruikt groen afneemt, ben je helemaal goed bezig. Bij UnitedConsumers Energie is alle stroom automatisch groene stroom voornamelijk uit waterkracht en windenergie en dat voor dezelfde scherpe prijs als grijze energie. Goed voor jezelf en de natuur.

Alvast wat tips

Kies je voor de Praxis actie, dan mag je de cadeaukaart besteden in 1 van de 141 vestigingen in Nederland. Je hoeft niet meteen het hele bedrag op te maken, het is namelijk geldig tot 1 oktober.

1. Gebruik de bon in combinatie met een aanbieding. Je mag de bon besteden waaraan je zelf wilt dus ook al bij een bestaande aanbieding of op een dag waarop je bij Praxis al extra korting krijgt
2. Ga je binnenkort in de tuin werken? Ook dan ben je bij Praxis aan het goede adres. Als je je voor 15 mei aanmeld. Krijg je de cadeaukaart in mei in huis. Zo is je tuin snel tip top in orde.