Whirlpool Koel/vriescombinatie

Sterre

  • #1
Wie heeft dit ook????

Onze Whirlpool Koel/vriescombinatie die bijna 2 jaar oud is maakt vreemde geluiden.

Toen de ijskast 1.5 jaar oud was begon deze ineens een geluid te produceren vanuit de achterkant, lijkt nog het meeste op het geluid of er een leiding los zit in z'n klem of dat er twee glazen flesjes tegen elkaar staan te botsen.

Het geluid komt altijd als de ijskast aanslaat, eens in het half uur zo'n beetje. Duurt dan ca 5 min. In die 5 min. hoor dat geluid dan zo'n 10 keer een paar (10)seconden.

Er is al 2 keer een monteur van Whirlpool geweest. Deze hebben het geluid gehoord en zeiden dat ze daar niks aan konden doen, moeten er maar mee leren leven. Bij (nieuwe) ijskasten kan dat ineens optreden.

Volgens de monteurs zit het in het koelsysteem. Iets met gasvorming tussen dunne en dikke leidingen ofzo. Maar het is niet te verhelpen.

Eigenlijk raar, want het eerste half jaar nergens last van gehad.

De Whirlpool Koel/vriescombinatie is ingebouwd in een open keuken en als wij in de woonkamer zo'n kleine 10 meter verder zitten en de TV staat aan op normale volume dan komt dat irritante geluid er gewoon bovenuit.

Whirlpool wil nu niks meer doen, heb het advies gekregen van hun om een brief te sturen naar Whirlpool Consumenten Belangen te Breda. Maarja daar zal niks uitkomen denk ik aangezien dat volgens mij 1 pot nat is allemaal.

Maar wie heeft dit ook?
 

Co de Witgoedman

  • #2
Stuur gewoon die brief, de monteur mag en kan u hierover geen uitspraken doen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu