Vloerverwarming lek?

Alexander Peters

  • #1
Hallo,

Wij hebben op de benedenverdieping vloerverwarming laten aanleggen met een nieuwe cementdekvloer en alle wanden zijn opnieuw gestuct.

Op de dag dat de stukadoor vertrok wat de vloer erg nat waar nu later een probleem lijkt te zijn. 4 dagen nadat de stukadoor vertrokken is was de cementdekvloer bij het probleem gedeelte droog net zoals de rest van de vloer. Een paar dagen later was daar spontaan een grote natte plek.

De vloerverwarming is nog niet aangesloten op de CV aangezien de vloer nog te kort ligt.

Bij controle door de loodgieter werd er geen oorzaak gevonden voor de natte plek. Op de plek waar vermoedelijk een lek zit heeft de loodgieter de vloer een stukje open gehakt maar er werd niets gevonden. Nadat de vloerverwarming is aangelegd is de druk gezakt van 2.2 bar naar 1.2 bar.

Nadat de vloer is open gehakt is de druk weer opgevoerd naar bijna 3 bar deze was na een paar dagen gedaald naar 2.1 bar en is nu al een paar dagen redelijk stabiel. In de tussentijd is de natte plek gedroogd en heb ik nergens anders een natte plek kunnen ontdekken.

Volgens de loodgieter is de natte plek veroorzaakt door de stukadoor maar de vloer kan toch niet van nat naar droog gaan en dan weer spontaan nat zijn zonder dat daar een aanwijsbare reden voor is?

Heeft iemand een idee?

Vast bedankt.
 

Marcn88

  • #2
Misschien iets van een emmer oid op die plek gestaan, dan vormt zich condens en heb je weer een natte plek voordat zon vloer droog is ben je wel een paar weken verder
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu