Vlek op kunststof werkblad

Harry99

  • #1
Hallo,

Ik heb een vlek op een wit kunststoffen werkblad in de badkamer. Hoe verwijder ik dit best? Mag ik daar aceton op gebruiken? Javel? Schuurmiddel ?
Kan ik eventueel met een fijn schuurpapier het proberen wegschuren?

Er was eigenlijk een afdruk van een fles die ik wou verwijderen, en toen heb ik Cillit Bang een tijd laten inwerken. Maar nu heb ik enkel een grotere vlek! Die roze kleur is in het werkblad gerdongen, en ik krijg het er niet uit. Heb al laten weken met azijn en met afwasmiddel, maar dat helpt niks.

Alvast bedankt!
 

Mouse

  • #2
Ik maak de kunststof vlakken in de keuken altijd schoon met zo'n wondersponsje, zo'n wit ding dat ze voor 99ct per 2 verkopen bij de zaak waar ze kruit in een vat verkopen.

Ik weet niet of dit nu nog werkt maar de flasafdruk had je er wel mee weggekregen... is het geen waterafstotende kunststof ?
 

Gerrit B

Specialist Telecom
  • #3
Als er vlekken op het aanrechtblad zitten bijv. na het vullen van de intktcartridges dan maak ik dat altijd schoon met een vloeibaar schuurmiddel en een schuurspons.
Het vergt wel enige tijd, vooral toen ik het de eerste keer toepaste.

Wat bleek nl. de schoongemaakte stukken werden veel witter dan de rest van het aanrecht, maar na het hele aanrecht een keer op deze manier schoon te hebben gemaakt blijft hij nu keurig wit.

suc6

Gerrit
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu