Verdiepte douchebak tegelen

Badkamer400

  • #1
In hetbestek van mijn aannemer staat een verdiepte douxhe bak aangegeven....ik schrok mij een hoedje want ik wil geen douche bak maar mijn 60x60 tegels direct op de vloer....nu zegt mujn aannemer dat hij werkt met een tegel hoogte vcerschil en dat daar bijna niets van te zien is omdat op dathet hoogteveschill de douchewand geplaatst wordt....ik begrijp hier uit dat mijn 60 x60 tegels in de douchehoek van 90x90 ook versneden moeten gaan worden anders kan dit nooit verdiep worden....en ik heb pendeldeurtjes dus op dat punt zit geen vloerprofiel en is t snijwerk zichtbaar...begrijp ik het principe van de verdiepte douchebak nu goed? Aannemer geeft aan dat dit qua afwatering een betere oplossing is dan ol afschot maar ik ben als fe dood dat t niet mooi wordt.De badkamervloer van mujn jaren 30 huis wordt overigens opgehoogd. Ik hoop op een reactie of ik t goed heb begrepen en of dit een optisch moooe oplossing is qua tegelwerk.Alvast bedsnkt [/b]
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Het is erg moeilijk om uit bovenstaande tekstbrij iets zinnigs te halen.

Maar ik heb er in elk geval uit begrepen dat je werk door een bedrijf laat doen en dat diens plannen je niet zinnen. En dat je daarover hier advies wilt.

Helaas ben je hier aan het verkeerde adres, want dit forum is daar niet voor bedoeld. Hier worden alleen vragen beantwoord die over het zelf klussen gaan, niet over klussen die door bedrijven uigevoerd worden.

Praat nog eens goed met de aannemer en laat hem duidelijk weten wat jouw wensen zijn.
 

Tiho

  • #3
Bij mij is dat vorig jaar ook zo gemaakt e het valt eigenlijk niet op.
 

Badkamer400

  • #4
Tiho, Bedankt voor je reactie!
Kees, sorry voor het misbruiken van dit forum en de tekstbrij, dat zal het gebrek aan kluservaring en de warrigheid van de leek wel zijn en ik ga zeker nog eens met de aannemer praten.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #5
Ach ik zie het niet als misbruiken. Je wist het gewoon niet dat we hier alleen maar 'zelfklussers' helpen.

Succes ermee! :wink:
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #6
Een verdiepte douchebak zoals in het bestek beschreven, is inderdaad een tegeldikte lager liggende douche gedeelte.
En vaak moeten de vloertegels van dit formaat, ook nog eens diagonaal door worden gesneden, om een goed afschot naar het putje te verkrijgen.
 

Badkamer400

  • #7
Hoi Peter,

Dank je wel...daar wordt ik echt niet vrolijk van geloof ik.

Hopelijk kan de aannemer hier nog een oplossing voor bedenken.

Gr.
Wendy
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
1
3
6
1
10

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu