Zeil heeft kreukels na rol verkeerd neergezet te hebben

Sinterklus

  • #1
Beste klussers,

Ik ben mijn woninkje aan het verbouwen en ik heb voor het trapportaal een couponnetje zeil aangeschaft. Het is niet de beste kwaliteit, maar slechts een beetje ter aankleding. De rol heb ik tijdens het klussen in de hoek gezet en met alles wat er stond, is dat een beetje in gaan zakken. Het gevolg zag ik vandaag toen ik het wilde leggen. Er was een knik in de rol gaan zitten en nu kreukelt het in het midden. Ik ben het nog niet gaan leggen, omdat het me verstandig leek om het maar eventjes een nachtje uit te leggen. Ik vrees echter dat morgen de kreukels er nog steeds in zullen zitten. Weet iemand of ik die kreukels nog een beetje er uit zou kunnen werken? Het is vrij dun zeil.

:roll: :roll:
 

Kloek77

  • #2
Warm maken met een fohn helpt misschien,
maar ik ben bang dat het zichtbaar blijft
 

Sinterklus

  • #3
'T is misschien best een goed plan. Zou het ook misschien werken als ik een strijkbout met een lap stof eronder zou gebruiken? Ik weet niet zoveel van zeil. Wordt het soepeler door warmte?
 

Red

  • #4
De strijkbout truuk zou ik eerst maar eens op een ongebruikt hoekje proberen. Voor het zelfde geld komt de toplaag los van de warmte.
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #5
Het zeil uitleggen en de ruimte goed opstoken. Als je geluk hebt zakken de knikken eruit. Je moet er wel voor zorgen dat het zeil de ruimte heeft om uit te zakken, het mag niet klem liggen tegen de muren.

Succes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu