Zanussi Rubino 12 gebroken trommelkruis

Arjani

  • #1
Hallo, als eerst mijn complimenten voor de heldere uitleg die op dit forum gegeven worden. :)
Betreft: Zanussi Rubino 12
Typenr: P6247706
Prod.nr: 914798001 01
Vandaag monteur van Electrolux geweest en constatering gebroken trommelkruis. Heeft dit gedaan d.m.v. bewegen en schudden van binnentrommel.

Machine is 6 jaar oud en ongeveer 3 maal per week gebruikt. :?: Is deze nou " afgeschreven"?
Volgens Electrolux zou een machine 10 jaar meegaan echter is deze kostenpost wel eventueel mogelijk. Is dit domme pech, of wellicht een serieuze constructie/productie fout geweest?

Ik had de bovenplaat van de machine verwijderd om te zien of er iets gebroken was echter weet inmiddels dat dit niet zichtbaar is. Is dit voor een redelijk technisch persoon zelf te herstellen en is zo'n onderdeel makkelijk verkrijgbaar?

Ben benieuwd, alvast mijn dank.
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Of een probleem aan een witgoedapparaat pech is, of een constructiefout, kan geen antwoord op gegeven worden. De aan dit forum meewerkende witgoed-beantwoorders (in dagelijks leven monteurs op witgoedgebied) gaan dergelijke uitspraken niet doen, daarmee doen zij hun onafhankelijkheid te niet.

Of een gebroken trommelkruis gemakkelijk zelf te vervangen is, laat ik aan de witgoed-beantwoorders over. Je zou intussen eens kunnen kijken bij Zanusi robino 12 maakt tikkend geluid bij centrifugeren, die begonnen er zelf niet aan na gehele demontage. :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu