Wolf benzine maaier start niet

Renk

  • #1
Klussende klussers,

Heb hier een wat oudere benzine grasmaaier van het merk Wolf Garden met een tecumseh type 37 motor. Vondt er al een exploded view van op internet maar het blijkt in de aansturing van de carburator te zitten. De klep open start hij prima maar slaat nooit meer af tot tank leeg is. Nu blijkt er in het onderste deel van de motor een pen te zitten waar een clip op hoort, steek ik die erop kan ik hem smoren hiermee. Maar dit wordt normaal bedient door de gashandel die de gasklep opent en de klep smoort als hij uit moet. Hiertussen zitten een aantal stangetjes met een veer. Wie weet hoe dit in elkaar hoort te zitten ?????
Het lag uit elkaar toen ik het vond dus heb geen idee hoe het zat. Die clip weet ik ook niet in welke stand die moet zitten, kan 180 gr gedraaid worden !!!
Heeft iemand een foto hiervan zodat ik het stangensysteem kan zien ????

Probleem is dat de stangen, veer en de clip los op de bodemplaat lagen toen ik aan het zoeken was waarom hij niet wilde starten. Met de hand de gasklep bedienen gaat goed en hij start dan prima, maar uit..... nee hoe ver ik de klep ook dichtdruk ;-), alleen met die "smoorklep" wil hij uit.

Wie kan mij helpen hiermee, apparaat is al bijna 18 jaar maar werkt normaal geweldig.

Vr.groetend
Renk
 

Poster

  • #2
Zit er geen kortsluitschakelaar op ?
 

Henk E

  • #3
Https://www.outdoorking.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=52624

heb je hier wat aan ?
 

Renk

  • #4
Hallo,

Poster:
Ja, je kan stoppen met de noodhandel maar dan stinkt de motor een uur later nog naar de benzinedamp. Kan dus wel maar niet de mooiste oplossing

Henk:
Geweldig !!! Mooie duidelijke foto's ook nog !! Precies wat ik zocht en ook nog dezelfde carburator !! Zag al dat er twee types zijn maar ik heb precies die op de foto !! Ga meteen kijken of het wil lukken want dit is wel erg mooi nieuws !!

Geweldig bedankt voor het meedenken en de reacties !!!
Renk
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu