Wijzigingen aan het forum

Kees

Vaste Beantwoorder
 • #1
In dit onderwerp zullen we eventuele (belangrijke) wijzigingen in de werking van het forum mededelen.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Bewerken eigen bericht

  Wijziging: vanaf heden kan een eigen bericht alleen nog bewerkt worden tot één uur na plaatsing van het bericht.

  Indien er een reden is, waarom je naderhand toch een bericht wilt wijzigen, bijvoorbeeld omdat je spijt hebt van een opmerking, dan kun je dat door de moderator van de betreffende rubriek of door een site-admin laten doen.

  Stuur daartoe dan even een Prive Bericht, met vermelding om welk onderwerp en welk bericht het gaat, en wat er veranderd zou moeten worden.
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Abonneren op een bepaalde rubriek

  Vanaf nu is het mogelijk, om je voor een bepaalde rubriek te abonneren op email-service. Je krijgt dan voor alle nieuwe berichten, die in die rubriek verschijnen, een emailtje.

  Dit is vooral bedoeld voor forumleden, die geinteresseerd zijn in een bepaalde rubriek, waar niet zoveel berichten verschijnen, bijvoorbeeld de verwarmings-rubriek in de zomerperiode, of de zonwerings-rubriek.

  Helemaal onderaan links vind je bij elke rubriek een link:

  Ontvang email bij nieuwe berichten in deze rubriek

  Als je daarop klikt krijg je in 't vervolg emails voor elk bericht dat verschijnt.

  Uitzetten ervan kan, want als je het hebt aangeklikt verandert de link in:

  Geen email ontvangen bij nieuwe berichten in deze rubriek
   

  klusidee ralf

  Administrator
  Admin
  • #4
  De bevoegdheden van de moderators zijn gewijzigd

  Vanaf nu hebben alle moderators toegang moderator rechten bij alle rubrieken.

  In Moderators en site-admins van dit forum is te lezen, hoe dat is geregeld.

  Ter verduidelijking:

  Vanaf heden is het niet meer mogelijk via een PB te verzoeken een onderwerp op slot te zetten.
  Vindt iemand, dat een discussie uit de hand loopt, dan kan hij dat in een bericht bij het betreffende onderwerp kenbaar maken. Of het onderwerp dan inderdaad aangepast wordt of gesloten, is geheel ter beoordeling van de moderator(s).

  Indien een onderwerp op slot is gezet, of andere ingrepen door moderators zijn gedaan, heeft het geen enkele zin daar via PB of via een bericht op het forum bezwaar tegen te maken.

  De moderators hebben daarin alle bevoegdheid, en kunnen indien ze dat nodig vinden daarover onderling overleggen in een aparte rubriek, uitsluitend beschikbaar voor de moderators.
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #5
  Land aangeven via profiel

  Vanaf nu is het mogelijk via je profiel aan te geven in welk land je woont c.q. waar de vragen in het algemeen betrekking op hebben.

  Dit is vooral bedoeld ten behoeve van de elektra- en verwarmingsrubriek, omdat de regels, werkwijzen en voorschriften nog wel eens verschillen in andere landen dan Nederland, het land waar op dit forum vanuit gegaan wordt bij de beantwoording.

  In voorkomende gevallen kunnen de site-admins het land invullen, indien ze dat van belang vinden voor het onderwerp, en de vraagsteller zelf het land niet vermeld heeft.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu