Whirpool ADG-9527 spoelt niet/nauwelijks

Pabz

  • #1
Beste allen,

Ik had rond de Feestdagen al een keer een berichtje gepost, maar toen helaas geen respons gehad. Ik dacht misschien door de vakantie, dus ik probeer het nog een keertje.

Ik heb een aantal topics hier gelezen en mijn probleem is denk ik idd ook terug te voeren op de circulatiepomp. Ik heb oa een filmpje gemaakt en vroeg me af of jullie het met mij eens zijn.


Het programma dat draait is het test-programma. De eerste 45sec van de video is leegpompen en vullen en dat gaat zonder problemen. Vanaf 45sec begint hij te spoelen en dan lijkt het alsof de pomp rechts aanloopt/overslaat. Soms pakt hij wel goed en dan spoelt hij ff (bij openen van vaatwasser druppelt het van de bovenkant), maar dan stopt hij weer en maakt dan weer dat moeilijk opstartgeluid.
Op een gegeven ogenblik wordt het helemaal stil en op 1:41 probeert hij de pomp weer te starten (zo klinkt het) maar dat lukt niet en dan blijft het stil.

Verder tijdens het programma wordt het water wel warm.

Einde van de video toont trouwens wat lekkend water, nooit eerder gezien, maar zag dat de bodemplaat ook helemaal vol stond (gaf nu voor het eerst ook F2 melding). Meteen maar ff droog gemaakt.

Hoe makkelijk is het om deze zelf te vervangen? Moet deze helemaal vervangen worden (vrij prijzig) of alleen de condensator?

Tot slot heeft iemand hier een how-to voor, want ik heb geen idee waar te starten maar leer het wel graag!

Gebruikte topics:

ADG 9527 foutcode F3 Storingsmelding F3
Whirlpool ADG9527 wast niet meer
Circulatiepomp vaatwasser whirlpool ADG 9527 stopt
ADG 9527 vermoeden circulatiepomp
Circulatiepomp whirlpool vaatwasser

Helaas staat in geen van deze topics duidelijk hoe je dit moet doen.

Deurcode is 8542 952 01719 SER 33 0707 001733

Bedankt!
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Nieuwe pomp monteren , is geen condensator probleem.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu